BATON TOURS

English German Español Italian


Always be prepared for the unbelievable

 
 
Home Rejsetips Myanmar Festivaler Destinationer Hoteller Golfbaner Tour Programmer Reservation Kontakt os  
 
   
   
   

MINGALABA!

VELKOMMEN TIL MYANMAR (BURMA)

Myanmar tilbyder en betydelig del naturlig skønhed og historiske artefakter som f.eks blændende vandfald, yndefulde søer, fortryllende huler, mousserende strande, Drømmerier, og de unikke kulturer af forskellige etniske grupper i tillæg til de tusind år gamle gyldne pagoder spredt rundt om Burma, navnlig i Bagan og Mandalay.

Befolkningen i Myanmar kan kaldes Myanmar eller Burma. Burmesiske folk er venlige, behagelige, og charmerende. I henhold til vores kunder, en af Myanmars mest tiltrækkende perspektiver er dets befolkning. Burmesiske folk er venlige og villige til at hjælpe. En dejlig funktion af det burmesiske folk er deres gæstfrihed og indbydende hjerte over for alle gæster. Når de møder udlændinge, de tænker ikke på at tjene penge på dem, men hvordan de kan hjælpe, hvis spurgt. Dette er, hvordan Burma er forskellig fra andre lande.

"MINGALA BA", kan det dejlige traditionelle hilsen måde Myanmar blive brugt til at hilse på nogen som helst i dag under dit besøg. Det svarer til "Sawasdee" i Thai. En anden burmesiske ord, du kan have brug for at vide, mens dit besøg er KYAY ZU BE, udtalt JayZuBe betyder "Tak".

I Myanmar, flyder den majestæstiske Ayeyarwaddy (Irrawaddy) flod på vej sydover fra sammenløbet af to små floder i Kachin staten i det nordlige Myanmar. Dette er både hjerteblod og sjæl i Burma. Langs bredden står gamle hovedstæder for forskellige burmesiske konger, hvor eksisterende historiske monumenter afsløre deres glorværdige storhed. Bagan, beliggende i hjertet af Myanmar består af tusindvis af gamle pagoder, er anerkendt som en af de mirakuløse vidundere i verden. Den præsenterer den rige kulturarv i Burma og gør Burma et af de arkæologiske skat huse i Asien og verden.

Infrastrukturen i Burma er nu mere udviklet i øjeblikket, så rejse til Myanmar er ikke længere en eventyrlig rejse. Myanmar er en af de sikreste tur destinationer i Asien, hvis ikke i verden, og som åbner sine døre og med udstrakte hænder indbydende rejsende fra hele verden der besøger Burma.

Tøv ikke - Du vil blive positivt overrasket.

BATON TOURS
No. 35/D, 5th Floor, 42nd Street (Lower Block), Botahtaung Township, Yangon, Myanmar.
Tel/Fax : +95 1 379790, +95 1 392620
Mobile : +95 9 49284743, +95 9 420713246
Facebook : batontours
Skype : batontours
Website : www.batontours.com 

 

 
 
 

Time & Temperature
in Yangon

 

In Myanmar:
A member of
 


  

   
       
web site hit counter