BATON TOURS

English German Español Italian

Always be prepared for the unbelievable

 
 
Home Rejsetips Myanmar Festivaler Destinationer Hoteller Golfbaner Tour Programmer Reservation Kontakt os  
 
   
   
 

Nargis cyklon 3 maj 2008

Den 3. maj Ayeyarwaddy (Irrawaddy) Division og dels Yangon Division var meget hårdt ramt af Nargis cyklonen, og desværre med tab af for mange liv i Ayeyarwaddy Division i deltaet langs Ayeyarwaddy (Irrawaddy) floden og infrastrukturen struktur i delta-området var næsten ødelagt af cyklonen Nargis. I Yangon det var mest bygninger og træer, som blev beskadiget, og tabet var generelt genoprettet inden for få dage og med værdifuld hjælp fra de væbnede styrker.
Den Ayeyarwaddy Division var langt mere alvorligt ramt - hele landsbyer blev udslettet, og mennesker blev dræbt af op til 15 fod (5 meter) høj bølger, som nådesløse kom i storm og da de fleste af husene blev bygget i træ, de ikke kunne modstå de enorme kræfter, der pludselig brød ud. Der havde været advarsler, men ingen troede det ville være af en sådan stærk stormstyrke. Der var i den første kaotiske periode en masse rygter, men heldigvis en masse overdrivelser og situationen var i kontrol inden for et par uger.

I den første periode, var det nødvendigt at bringe mad, rent vand, tøj og andre presserende behov for skattelettelser til området. Det er stadig som butikkerne af fødevarer blev ødelagt af en cyklon, og vil ikke være til stede, før den næste høst.

Inden for få dage efter cyklonen, begyndte genopbygningen. Der er allerede bygget en masse nye huse og løbende de bygger mange nye huse som erstatning for de huse smadret under Nargis. Heldigvis er der en enorm lettelse arbejde samt fra regeringen, lokale som internationale organisationer, med såvel økonomisk støtte som med professionel bistand.

Størstedelen af befolkningen har deres lever af fiskeri og landbrug. De er allerede på nuværende stærkt arbejder om udvikling, hvilket betyder, er landmændene indstilling uafskallet for den kommende høst, er fiskerne får nye både, de gamle var næsten alle ramt af cyklonen. Folk genskabe deres samhandel og med hjælp af lån og støtte, de vil være i stand til at forbedre deres levestandard.

Det vil tage et par år før genopbygningen er afsluttet, selv om den indsats er meget intensivt fra alle parter omfatter de overlevende indbyggere fra området.

Ture i Ayeyarwaddy Delta

Vi er ved at arrangere særlige rundvisninger i Ayeyarwaddy Delta så også turister kan se, hvordan tingene udvikler sig.

 

 
 
 

Time & Temperature
in Yangon

 

In Myanmar:
A member of
 

  

   
       
web site hit counter